xQmail

Gemiddeld houden we 1,016,632 Spam Berichten per maand tegen.

Wat is xQmail.eu?

xQmail.eu is een spamfilter dat uw bestaande e-mailadressen op een goedkope en efficiënte manier beschermt tegen spam en virussen. Ongewenste e-mail wordt verwijderd, alleen gewenste berichten worden als vanouds bij u afgeleverd. Hierdoor kunnen uw huidige instellingen ongewijzigd blijven.

Beschikt u over een eigen domeinnaam? Wacht dan niet langer! U kunt direct veel tijd en geld besparen door gebruik te maken van xQmail.eu.

De afbeelding hieronder geeft schematisch weer, hoe xQmail werkt xQmail - voor en na

De huidige situatie, mail komt van internet rechtstreeks op uw mailserver (of die van uw provider) aan. Deze stroom mail bevat veel spam en lang niet alle providers bieden een adequate filtering. Als u zelf uw server beheert kan het zijn dat u niet de tijd of middelen hebt om uw server continue aan te passen om de alsmaar veranderende spam berichten te blijven filteren. De oplossing is in beide gevallen simpel: xQmail.eu. De implementatie is slechts een kleine aanpassing in de DNS instellingen, waarna alle e-mail voor uw domeinnaam(en) via de xQmail.eu filterdienst schoon bij u wordt afgeleverd.

Doordat wij ons specialiseren in het optimaliseren van onze spamfilters en het up-to-date houden van onze filtersoftware kunnen wij garanderen dat wij meer dan 99,9% van de spam tegenhouden. Bovendien hebt u zelf ook de mogelijkheid tot het trainen en fine-tunen van het filter. Zo kunt u uw xQmail.eu pakket naar uw wens aanpassen.

Berichten die door ons schoon worden verklaard sturen wij door naar uw mailserver voor verdere verwerking. Berichten die als spam worden aangemerkt worden minimaal een week bij ons vast gehouden zodat u als het u uitkomt kunt kijken of u ze alsnog wilt doorlaten. Uiteraard zijn zaken als whitelisting (zowel afzender, geadresseerde als IP), strengheid van het filter, omvangsbeperkingen en bijlagebeperkingen via onze gebruikersinterface eenvoudig in te stellen.

xQmail.eu is momenteel beschikbaar in maarliefst tien verschillende talen: Duits, Engels, Frans, Hongaars, Italiaans, Nederlands, Pools, Portugees, Russisch, Spaans en Turks

Bent u geïnteresseerd in een gratis test account? neem dan contact met ons op:

Over xQmail

Via onderstaande links kunt u alle informatie vinden over xQmail.eu.

Het laatste nieuws

 RSS feed

Partner

Eén van onze partners:

Aterus